Lidt historie - Bramming Billard Klub

Go to content

Main menu:

Bramming Billard Klub kunne i 2011 fejre 30 års jubilæum.

Det blev fejret med et Åbent Hus-arrangement Søndag d.6.november 2011 i tidsrummet kl. 9.30 - 17.00 på Industrivej 7 Samtidig præsenteredes den nyligt afsluttede udvidelse af klubfacilite­terne ( køkken + spillelokale ), så klubben nu råder over 6 helmatch kegleborde.

Klubben er stiftet i 1981 med 24 medlemmer. Klubben fik til huse i Bramming Sportscenter, som indrettede et lokale med 2 helmatch kegleborde.
Initiativtager til klubbens oprettelse var halbestyrer Henry Bertelsen, som også den første årrække var klubbens formand.
Klubben blev straks tilmeldt JBU ( Jydsk Billard Union ) med 2 hold og de første turneringskampe blev spillet den 14. september 1981.

Klubben udviklede sig straks positivt og ved 10-års jubilæet i 1991 var man oppe på 4 helmatch spilleborde samt 68 medlemmer, hvoraf en stor del var ungdomsspillere. Der var da tilmeldt 7 hold til til turneringen med 1 hold i Danmarksserien, 1 hold i Jyllandsserien, 3 hold i serie 1 og 2 hold i serie 2.

I 2007 flyttede klubben til nuværende adresse i det tidligere AMU-center på Industrivej 7.
Medlemstallet er i dag på 40 Størstedelen er pensionister som til glæde og gavn for alle mødes i klubben om formiddagen til socialt samvær, et slag billard, en omgang kaffe og en snak, hvor man ordner verdenssituationen.

Klubben har i indeværende sæson under billardunionen tilmeldt adskillige Old Boys-hold, som afvikler turneringskampene om formiddagen, samt flere seniorhold, som afvikler turneringskampe torsdag-aftener. Desværre er der mangel på ungdomsspillere samt damespillere, men der arbejdes hårdt for at ændre på dette. Klubben har i den forbindelse fået 2 medlemmer uddannet som instruktører, som efter aftale og uden forbindende gratis afholder kurser for interesserede.

Klubben har fast klubaften hver onsdag fra kl. 19, hvor man er velkommen til at komme og få sig en snak m.m.
Klubbens formand er i dag Jørn Elbæk Jensen Tlf. 20 12 72 01

 
Search
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu