Hvem er vi - Bramming Billard Klub

Go to content

Main menu:

Bramming Billard Klub er en klub for alle.
Klubben har omkring 40 medlemmer, hvoraf ca. 10 % er kvinder.
Vi vil gerne have ungdomsspillere, men må erkende at den overvejende del af medlemmerne er i seniorsegmentet.

Klubben tilbyder et prøvemedlemsskab.
I prøveperioden vil der blive givet hjælp og vejledning af een af klubbens 2 trænere. Trænerne er certificeret af DDBU ( Dansk Billardunion )

Klubben tilbyder gode lokaleforhold og godt socialt samvær. Her trives både hyggespilleren og spilleren med ambitioner.
Et handicapsystem gør at nybegynderen spiller på lige fod med den garvede turneringsspiller.

Der er mulighed for at tilmelde sig diverse turneringer. Her kommer man ud at møde folk fra andre klubber og har mulighed for at se både større og mindre klubber end BBK. Der spilles typisk med 4 personers hold. Der arrangeres fælles kørsel fra klubben. Klubberne ligger i en afstand af 5 - 60 km. fra Bramming. Turneringer spilles som regel om formiddagen, men der er også mulighed for aftenkampe.

For den dedikerede spiller er der mulighed for at tilmelde sig enkeltmandsturneringer og spille turneringer i hele landet.

Vi har spillere i klubben der aldrig deltager i turneringer, og vi har spillere der er af den dedikerede type - alle omgås vi på lige fod.

Der er mange der forbinder spillet billard med værtshusmiljøet. Det er muligt at nogle værtshuse har billard, men billardklubben har ikke et værtshus - det er sådan, at når der drikkes noget stærkt, så er det mest fordi der er puttet for meget kaffe i kaffeposen. Når eet af medlemmerne har, eller har haft fødselsdag, gives som regel brød, pålæg, m.m. til kaffen, og ved sådan en lejlighed kan kaffen smage ekstra godt.

Der er ikke faste mødetider - man kan komme næsten som man vil. Der er dog visse sædvaner.
På alle hverdage begynder klubben at fyldes fra omkring 8:30 til ved 9-tiden. Klokken ca. 10 er der fælles kaffebord. Når klokken nærmer sig 12, har de fleste forladt lokalerne.
For de som er arbejdsramt, er der mulighed for at spille om aftenen - der er også aftenturneringer.
Om fredagen er der som regel "fuldt hus" og her spiller vi ved alle 6 borde. Vi spiller 4 ved hvert bord og med 2-mands hold. Ved 10-tiden samles vi i kantinen, hvor vi får kaffe og når der er fødselsdag, nyder vi hvad fødselaren byder på.
 
Search
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu